Onze sponsors
Even voorstellen

Mijn naam is Mary Bosmans.
Inmiddels ben ik ongeveer 21 jaar lid van Vriendenkring Schenkels.
In 2018 heb ik de taak als voorzitter op me genomen, met goedkeuring van de leden.
Vriendenkring Schenkels is de langst deelnemende club van de Brabantse Dag. Een lange geschiedenis dus met vele mooie, memorabele creaties. Dat geeft een trots gevoel.
Als voorzitter hoop ik een bijdrage te kunnen leveren, om weer iets bijzonders op straat te zetten tijdens De Parade. Het publiek te verrassen en amuseren. En zelf, als groep, terug kunnen kijken op een geweldig seizoen.

Mary

Mary Bosmans

Voorzitter

23316372_1692862084111819_6527284311040949390_n


Ruud van Kessel
Secretaris

Mijn naam is Ruud van Kessel.
 
ik ben 22 jaar en ben geboren en getogen in Heeze. Ik ben nu sinds 2014 lid van vriendenkring Schenkels.
Buiten het actief meebouwen aan de VKS wagen elk jaar heb ik andere hobby’s waar ik me mee bezig houdt, dit zijn Scouting, 
waar ik staflid ben van de welpen (7-10 jaar) en de pivo’s (17 – 21 jaar) en darten, waar ik met mede schenkels leden wekelijks anderen teams probeer te verslaan. 
Doordeweeks werk ik bij 4Phones in Valkenswaard waar ik websites en anderen software bouw voor collega’s en klanten. Ik hoop er een leuke tijd van te maken als
secretaris van VKS, ik heb er in ieder geval veel zin in!Mijn naam is Harm van Eersel en ben al sinds 1997 lid van Vriendenkring Schenkels. Naast mijn activiteiten bij Vriendenkring Schenkels studeer ik HBO Bedrijfseconomie in Eindhoven. 
 
Sinds kort zit ik ook in het bestuur van Vriendenkring Schenkels, hierin vervul ik de functie van penningmeester. Buiten mijn rol van penningmeester houd ik mij ook bezig met de sponsoring.
harm-van-eersel


Harm van Eersel
Penningmeester

Ik ben nu voor het vierde jaar lid bij VKS en ondertussen zijn mijn drie kinderen ook lid geworden. Zij moeten hun draai nog vinden binnen de vriendenkring, hopelijk krijgen zij het net zo naar hun zin als ik dat heb.

Ik heb aangegeven het bestuur te willen ondersteunen omdat ik denk dat het goed is dat er vrouwelijke bestuursleden zijn, dit voor de finishing touch. Daarbij vind ik dat er meer gecommuniceerd mag worden naar de leden om zo meer een eenheid in de vriendengroep te krijgen, dit heb ik het laatste jaar of misschien wel jaren gemist. Maar het is altijd makkelijk commentaar te geven op anders functioneren. Dan moet je er zelf iets aan doen vind ik, vandaar ook de aanmelding bij het bestuur. Hopelijk kan ik daar een positieve bijdrage in leveren en anders hoor ik het graag.

Als lid van het bestuur  ben ik aanspreekpunt voor de Kantine, Feest, Spel commissie.

Hopelijk een mooi en gezellig bouwseizoen.

Een mooi thema met een goed spel en vooral gezellig feesten met z’n allen.

Tot dan!

img_0282
Elise den Boer (links)
Bestuurslid

John Timmermans

Bestuurslid (bouw)

 


Joost de Bruijn
Bestuurslid

Ik ben Joost de Bruijn.

Ik zit al weer 3 jaar in het bestuur en zo’n 20 jaar bij Schenkels. Dit jaar hou ik me vooral bezig met de jeugdbouw. De groep tussen 14 en 16 jaar krijgt dit jaar de kans om mee te bouwen aan de ‘grote wagen’. Met een groep enthousiastelingen zorgen we ervoor dat zij goed begeleid worden in de bouw. Zo stomen we de nieuwe generatie bouwers klaar voor het grote werk. 

 

 

 


Noud Bosmans 
Bestuurslid

Ik ben Noud Bosmans.
Vanaf mijn 3de ben ik lid van Vriendenkring Schenkels.
Dat is dus alweer bijna 22 jaar.
Mijn kwaliteiten komen het beste tot hun recht bij de constructiegroep van Schenkels.
Binnen het bestuur ben ik, samen met John Timmermans, het aanspreekpunt voor de constructie- en bouwcommissie.