Onze sponsors
Even voorstellen

In oktober 2015 ben ik tot voorzitter gekozen van Vriendenkring Schenkels. Het is voor mij een eer om deze lange traditie voort te zetten, waar opa Schenkels mee begonnen is.

Het meedoen aan de Brabantsedag zit in onze genen. Als baby deed ik al mee, met een kiel aan en een pet op zat ik op de wagen in een soort kippenhok, er was geen discussie destijds, je deed mee.

Vanaf 1992 heb ik ruim 10 jaar in het bestuur van Vriendenkring Schenkels mijn steentje bijgedragen.
Dit was de periode waarin de derde generatie het roer overnam. Samen hebben we mooie creaties gemaakt, regelmatig de lat hoger gelegd en een gezellige tijd beleefd. Onze vakantie vierden we bij de vriendenkring.

Nu zal de vierde generatie steeds meer het roer overnemen. Ik wil mijn kennis en enthousiasme graag gebruiken om deze overdracht soepel te laten verlopen. Met een enthousiast bestuur, actieve commissies en vele fanatieke leden (jong en oud) zorgen we ervoor dat er in het laatste weekend van augustus weer een spektakel op de weg staat van onze Vriendenkring.

Vandaar onze visie:

Gezellig samen zijn, samen werken aan mooie, uitdagende projecten om deel te nemen aan de Brabantsedag

Het nieuwe thema is weer bekend, we kunnen aan de slag, ik heb er zin in!

joost-botteram


Joost Botteram
Voorzitter

23316372_1692862084111819_6527284311040949390_n


Ruud van Kessel
Secretaris

Mijn naam is Ruud van Kessel.
 
ik ben 22 jaar en ben geboren en getogen in Heeze. Ik ben nu sinds 2014 lid van vriendenkring Schenkels.
Buiten het actief meebouwen aan de VKS wagen elk jaar heb ik andere hobby’s waar ik me mee bezig houdt, dit zijn Scouting, 
waar ik staflid ben van de welpen (7-10 jaar) en de pivo’s (17 – 21 jaar) en darten, waar ik met mede schenkels leden wekelijks anderen teams probeer te verslaan. 
Doordeweeks werk ik bij 4Phones in Valkenswaard waar ik websites en anderen software bouw voor collega’s en klanten. Ik hoop er een leuke tijd van te maken als
secretaris van VKS, ik heb er in ieder geval veel zin in!Mijn naam is Harm van Eersel en ben al sinds 1997 lid van Vriendenkring Schenkels. Naast mijn activiteiten bij Vriendenkring Schenkels studeer ik HBO Bedrijfseconomie in Eindhoven. 
 
Sinds kort zit ik ook in het bestuur van Vriendenkring Schenkels, hierin vervul ik de functie van penningmeester. Buiten mijn rol van penningmeester houd ik mij ook bezig met de sponsoring.
harm-van-eersel


Harm van Eersel
Penningmeester

Ik ben nu voor het vierde jaar lid bij VKS en ondertussen zijn mijn drie kinderen ook lid geworden. Zij moeten hun draai nog vinden binnen de vriendenkring, hopelijk krijgen zij het net zo naar hun zin als ik dat heb.

Ik heb aangegeven het bestuur te willen ondersteunen omdat ik denk dat het goed is dat er vrouwelijke bestuursleden zijn, dit voor de finishing touch. Daarbij vind ik dat er meer gecommuniceerd mag worden naar de leden om zo meer een eenheid in de vriendengroep te krijgen, dit heb ik het laatste jaar of misschien wel jaren gemist. Maar het is altijd makkelijk commentaar te geven op anders functioneren. Dan moet je er zelf iets aan doen vind ik, vandaar ook de aanmelding bij het bestuur. Hopelijk kan ik daar een positieve bijdrage in leveren en anders hoor ik het graag.

Als lid van het bestuur  ben ik aanspreekpunt voor de Kantine, Feest, Spel commissie.

Hopelijk een mooi en gezellig bouwseizoen.

Een mooi thema met een goed spel en vooral gezellig feesten met z’n allen.

Tot dan!

img_0282
Elise den Boer (links)
Bestuurslid

img_0282
Mary Bosmans (rechts)
Bestuurslid

Even ter kennismaking.

Ik ben Mary Bosmans, getrouwd met Jos en trotse moeder van Janneke en Noud.
In mijn jonge jaren heb in een opleiding aan de Grafische School afgerond. Ik heb bij een zetterij gewerkt tot ik moeder werd. Fulltime moeder zijn vond ik heerlijk. Uiteindelijk worden kleine kindjes groot en brak de tijd aan om weer te gaan werken. Ik begon voor een paar uur in een winkel en daar heb ik het nog steeds goed naar mijn zin. Leuke collega’s en heerlijk onder de mensen. Om toch met mijn vak bezig te blijven ben ik gaan schilderen. Op doek, hout, zelfs op de grillige contouren van het menselijk lichaam. Toen wij ons zo ongeveer 17 jaar geleden bij de Vriendenkring aanmelden, vond ik dan ook al snel mijn weg richting de schminkcommissie. De schmink-, kleding- en haarcommissie werken elk bouwseizoen nauw samen. Een clubje dat goed bij me past. Nu hoop ik als bestuurslid mijn bijdrage te kunnen leveren, door aanspreekpunt te zijn voor deze commissies. Door met z’n allen goed te communiceren houden we ons einddoel duidelijk in zicht. “Gezellig samen zijn, samen werken aan mooie, uitdagende projecten om deel te nemen aan De Brabantse dag.”


Joost de Bruijn
Bestuurslid

Hoi allemaal, ik ben Joost de Bruijn en ik zit sinds anderhalf jaar in het bestuur van Schenkels.

Ik ben al 17 jaar lid bij Schenkels en heb daar al in verschillende commissies gezeten.Zo ben ik begonnen met de spelcommissie, vervolgens heb ik de feestcommissie en ook nog de sponsorcommissie gedaan.

Nu hou ik me vooral bezig met de PR en Communicatie en de jeugdcommissie. Daarnaast bouw ik ook graag fanatiek mee aan onze wagens.

In het dagelijkse leven werk ik bij Prowise in Budel, daar werk ik als educatieve software tester.

Sinds oktober afgelopen jaar woon ik ook weer in Heeze, samen met Melanie. 

Als bestuurslid wil ik me hard maken voor onze identiteit. Schenkels staat bekend om zijn grote wagens in de optocht en dat moeten we proberen elk jaar te laten zien. Veel bouwplezier is nodig om zo iets op de weg te kunnen zetten. Daar zet ik me graag voor in.


Noud Bosmans 
Bestuurslid